JOURNALISM


Journalism


Photos: JIRINA

Back button

 

APU / Korona kuvareportaasi - Kun yksin sisällä oleminen käy pitkäksi, voi ystäviä kuitenkin nähdä ulkona turvaväleistä huoltapitäen.

 

Bisnesmies Yusuf, 4-vuotias Dilan ja 7-vuotias Yigit viettämässä aurinkoista päivää ulkona perheen kesken.

 

Jirina Alanko

Vapa Media / Arcusys - Jari Ruokonen

Jirina Alanko

Vapa Media / Arcusys - Jari Ruokonen

11-vuotiaat Rasmus ja Aapo siirtyivät harrastamaan parkouria urbaaneihin ympäristöihin, kun parkourkeskus on suljettu.

APU / Korona kuvareportaasi - 11-vuotiaat Rasmus ja Aapo siirtyivät harrastamaan parkouria urbaaneihin ympäristöihin, kun parkourkeskus on suljettu.

Jirina Alanko

Vapa Media / Arcusys - Janne Hietala

Jirina Alanko

Vapa Media / Arcusys - Anna Kosunen

APU-4819_Alexis-Kitchen_JIRINA-1

Apu / Alexi Essam owner of Alexi's Kitchen

APU-3619_Kari-Kanala_jirina-web

Apu / Kari Kanala

Lämmin päivä sai ihmiset liikkeelle kaupunkiin.

Lämmin päivä sai ihmiset liikkeelle kaupunkiin.

Vaikka yli kymmenen ihmisen livekokoontuminen ei ole mahdollista, ystävien kanssa voi kuitenkin bilettää myös virtuaalisesti. Veera Vehmas oli valmistautunut illan juhliin näyttävällä asulla ja lavastuksella.

APU / Korona kuvareportaasi - Vaikka yli kymmenen ihmisen livekokoontuminen ei ole mahdollista, ystävien kanssa voi kuitenkin bilettää myös virtuaalisesti. Veera Vehmas oli valmistautunut illan juhliin näyttävällä asulla ja lavastuksella.

Helsingin Vaasankadun ravintolaelämän syke ei ole pysähtynyt, vaikkakin tavallista rauhallisempi.

APU / Korona kuvareportaasi - Helsingin Vaasankadun ravintolaelämän syke ei ole pysähtynyt, vaikkakin tavallista rauhallisempi.

 

 

Kun kaverit eivät voi tulla kylään, ovat ulkopelit saaneet uuden merkityksen. 7.-luokkalaisten Patrikin, Ilmarin ja Evertin mielestä etäkoulupäivissä on parasta, kun voi nukkua pidempään ja kun koulun jälkeen voi nähdä kavereita ulkona.

APU / Korona kuvareportaasi - Kun kaverit eivät voi tulla kylään, ovat ulkopelit saaneet uuden merkityksen. 7.-luokkalaisten Patrikin, Ilmarin ja Evertin mielestä etäkoulupäivissä on parasta, kun voi nukkua pidempään ja kun koulun jälkeen voi nähdä kavereita ulkona.

Back button